/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Încă un troleibuz care merge la Stăuceni, implicat într-un accident. A fost lovit din spate de un Renault

missing
16 octombrie 2019, ora 12:24

Încă un un troleibuz de pe ruta nr. 32, care merge spre suburbia Stăuceni, a fost implicat într-un accident rutier, la ieșirea din Chișinău. Vehiculul Regiei Transport Electric (RTEC) a fost tamponat din spate de un automobil de marcă Renault. 

Accidentul s-a produs în dimineața acestei zile, la ora 10:30.

Potrivit Poliției, nu sunt persoane rănite. Astfel, șoferii implicați în accident vor merge singuri la Poliție pentru întocmirea procesului verbal.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că automobilul a fost grav avariat. Nu cunoaștem deocamdată informații despre starea troleibuzului, directorul RTEC, Dorin Ciornîi nu a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram