/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

S-a găsit deja cine să-l înlocuiască pe Năstase la MAI, dacă acesta devine primar

missing
16 octombrie 2019, ora 22:54

S-a găsit deja cine să-l înlocuiască pe Andrei Năstase la Ministerul de Interne, dacă acesta reușește să câștige fotoliul de primar al municipiului Chișinău. Declarația a fost făcută de premierul Maia Sandu la emisiunea Politica Nataliei Morari din această seară. 

Prim-ministrul nu a dat însă niciun nume.

“Avem un candidat și unul foarte bun. E un candidat al Blocului ACUM. E la nivel de discuție candidatura”, a subliniat Maia Sandu, care a mai menționat că ”e foarte important ca Blocul ACUM să câștige alegerile locale de la Chișinău”.

Amintim că alegerile locale au loc pe 20 octombrie. Potrivit sondajelor, favoriții alegătorilor din capitală sunt socialistul Ion Ceban și președintele PPDA, Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram