/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Democrații au înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu

missing
17 octombrie 2019, ora 09:19

Deputații democrați au înaintat astăzi în plenul Parlamentului o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Maia Sandu. Deputatul Partidului Democrat (PDM), Adrian Candu, a declarat de la tribuna Legislativului că se atestă eșecuri și lipsă de rezultate în domeniul politicii social-economice.

„Guvernul trebuie să asigure o administrație publică eficientă care să aducă rezultate cu impact pentru cetățenii R. Moldova. În patru luni de zile constatăm mai multe eșecuri ale Executivului mai ales în domeniul politicii social-economice. Guvernul nu a înaintat nici un proiect de lege care să îmbunătățească viața cetățenilor. Guvernul Sandu a reușit zero în domeniul fiscal. S-au creat așteptări foarte mari, rezultate sunt zero”, a declarat deputatul PDM Adrian Candu.

„Dragi colegi din majoritatea parlamentară, asumați-vă eșecurile care sunt ale Guvernării actuale în domeniile: economic, social și fiscal. Să vină Guvernul Maia Sandu aici în mod regulamentar și să răspundă la fiecare argument al nostru pe această moțiune de cenzură”, a mai spus democratul.

Menționăm că, urmează ca Comisia juridică numiri și imunități să primească moțiunea de cenzură și să o prezinte Biroului permanent al Parlamentului, iar ulterior aceasta va fi dezbătută în plenul Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram