/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Marina Tauber, întrebată dacă a vizitat penitenciarul 13. Mihai Popșoi: „Mergeți să vedeți, să vă deprindeți”

17 octombrie 2019, ora 13:03

După ce deputata Partidului Șor, Marina Tauber, cercetată penal pentru implicare în frauda bancară, a adus acuzații deputaților la ședința Parlamentului în timpul prezentării raportului Comisiei care a investigat devalizarea sistemului bancar, parlamentarul Mihai Popșoi i-a amintit că anume ea este acuzată de hoție și a îndemnat-o să meargă la penitenciarul 13.

„Ați fost în vizită la penitenciarul nr.13?  Eu am fost împreună cu colegii. Cu toate rezervele, nu aș vrea să ajungeți acolo pentru că sunt condiții inumane. Ar fi bine să mergeți să vedeți, să va deprindeți”, i-a recomandat Popșoi Marinei Tauber.

Deputatul a mai declarat că au trecut vremurile când oamenii legii acopereau ilegalitățile comise de unii politicieni și i-a atenționat pe membrii Partidului Șor: „Va trebui să răspundeți pentru toate hoțiile”.

Amintim că deputații au votat pentru ridicarea imunității Marinei Tauber, la solicitarea procurorului general interimar Dumitru Robu. Aceasta este cercetată penal pentru implicare în frauda bancară. Magistrații au plasat-o pe Tauber în arest la domiciliu, iar ulterior i-au permis să iasă din casă în intervalul orelor 08:00-20:00, pentru a putea participa în campania electorală.

Marina Tauber și colega sa de partid Reghina Apostolova au fost incluse în lista candidaţilor Partidului Șor înaintată pentru Consiliul Municipal Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram