/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Și-a înjughiat mortal feciorul cu un cuțit în piept. O femeie din Strășeni, condamnată la zece ani de închisoare

missing
17 octombrie 2019, ora 17:02

O femeie a fost condamnată la zece ani de închisoare pentru că și-a omorât feciorul după ce a consumat împreună cu dânsul băuturi alcoolice. Crima s-a produs în raionul Strășeni în luna mai curent. 

În timp ce consumau băuturile alcoolice acasă, care le-au indus ambilor o stare de ebrietate, între mamă și fiu s-a iscat un conflict.

„Conflictul însă a degenerat și mama, o femeie de 58 de ani, i-a aplicat feciorului o lovitură directă cu un cuțit de bucătărie în piept, în urma căreia tânărul de 35 de ani a decedat pe loc”, spun procurorii.

Inculpata și-a recunoscut vina în întregime. Judecătoria Strășeni a condamnat-o la pedeapsa cu închisoare pe un termen de zece ani, cu executarea pedepsei în închisoare de tip închis pentru femei. Sentința este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram