/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Troleibuzul avariat în accidentul de la Buiucani va fi reparat din banii plătiți de compania de asigurări

17 octombrie 2019, ora 14:00

Troleibuzul care a fost avariat în accidentul de pe strada Alba Iulia, din sectorul Buiucani al capitalei va fi reparat din banii plătiți din compania de asigurări. Despre asta ne-a spus directorul Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) Dorin Ciornîi. 

Acesta a mai precizat că troleibuzul a fost deja evaluat de comisie și au fost identificate toate piesele defectate, dar nu se știe deocamdată cât va costa reparația.

Ieri a avut loc examinarea troleibuzului. Comisia a identificat toate elementele defecte, toate piesele. Urmează să se facă un demers la uzina producătoare să ne dea prețurile pentru aceste piese și deja urmează să identificăm suma finală pentru repararea acestuia. Reparația va dura cel puțin două luni, pentru că cel mai complicat va fi restabilirea caroseriei.”, a adăugat Dorin Ciornîi.

Troleibuzul implicat în accident a fost avariat în partea din spate. Cel mai mult a fost afectată caroseria unității de transport.

Un accident teribil s-a produs la data de 30 septembrie în sectorul Buiucani al capitalei. Un automobil de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a derapat pe trotuar.

Accidentul s-ar fi produs din motiv că șoferița Porsche-ului conducea cu viteză excesivă și s-a deplasat la culoarea roșie a semaforului. În urma impactului, pasagerul automobilului a decedat pe loc, iar șoferița mașinii a fost transportată în stare gravă la spital. Mai mulți pasageri din troleibuz au fost și ei transportați cu diferite traumatisme la spitalul de urgență.

Svetlana Ungureanu a decedat la 8 octombrie, la ora 10:20. Ea avea 34 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram