/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Codreanu acuză doi candidați că ar face abuz de putere și că nu ar face nimic altceva decât promisiuni deșarte

missing
17 octombrie 2019, ora 16:09

Fostul candidat la funcția de primar de Chișinău Ruslan Codreanu, acuză doi candidați că ar face abuz de putere și că nu ar face nimic altceva decât promisiuni deșarte. Mai cu seamă, acesta face referire la ministru degrevat Andrei Năstase și deputatul Ion Ceban. Declarațiile au fost făcut într-o conferință de presă. 

Vreau să vă zic că percepția care se creează este că alegerile sunt mimate, iar aranjamentele s-au simțit pe tot parcursul campaniei electorale. Se vede cu ochiul liber că oamenii au făcut un blat, Chișinăul a fost împărțit și sfera de influența a fost împărțită încă înainte de alegeri”, a spus într-o conferință de presă, Ruslan Codreanu.

Codreanu îi acuză pe Năstase și Ceban că aceștia ar fi făcut abuz de putere și că nu ar face nimic.

Observăm că doi inși, cu mare nerușinare fac niște jocuri politice. Pe lângă faptul că habar nu au, folosesc resursele administrative, întâlniri în timpul orelor și programului de lucru în spitale și instituții de învățământ. Banii electorali necontabilizați, stemele de stat folosite pe pliante, CEC-ul continuă să doarmă. Nu este altceva decât abuz de putere. Dincolo de soluții cosmice se vede foarte clară ruptura de realitate și de problemele reale ale cetățenilor. Unul vorbește de lupta cu vrăjitoarea și despre mână întinsă după fonduri Europene. Altcineva iese în conferințe zilnice și taie panglici pe proiectele realizate în 2019”, a spus Codreanu.

Contactați, Andrei Năstase și purtătoarea de cuvânt al lui Ion Ceban nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

Ruslan Codreanu a fost exclus din cursa electorală pentru funcția de primar al Chișinăului. Acesta a declarat anterior că se va adresa la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului și a acuzat CEC-ul și CSJ-ul că au luat decizii politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram