/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pavel Filip mulțumește ironic actualei guvernări: „Ei ne-au ajutat în campania electorală”

missing
18 octombrie 2019, ora 10:35

În ultima zi în care concurenții electorali mai pot face campanie, președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, s-a lăudat cu realizările Guvernului pe care l-a condus și a criticat din nou actuala guvernare.

Filip a mulțumit ironic Guvernului Sandu că a ajutat echipa Partidului Democrat în actuala campanie electorală.

„Ne-au ajutat în campanie nu doar realizările noastre, dar și eșecurile monumentale ale noii guvernări. Oamenii au putut să vadă acest contrast și și-au făcut concluziile. Noi am majorat salariile  și pensiile, am reparat drumuri și iluminat străzi, am reparat grădinițe și școli și am ajutat tinerii să-și cumpere case în R. Moldova. PDM nu este partidul facebook-ului.”, a declarat Pavel Filip.

Președintele PDM a precizat că în actuala campanie formațiunea a înaintat 650 de candidați la funcția de primar, iar o parte dintre ei au venit la briefing: „Am trecut printr-o criză, dar partidul și fracțiunea au rămas integre. PDM este un partid al oamenilor, cu structuri în fiecare localitate, cu echipe locale fortificate și oameni gospodari”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram