/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Percheziții la compania „Class Imobil”

missing
18 octombrie 2019, ora 10:16

În aceste clipe au loc percheziții la compania „Class Imobil”, care ar fi gestionată de Octavian Orheianu. Descinderile au loc în clădirea unde anterior a avut loc sediul companiei „Proimobil”. 

„Proimobil.md și tot colectivul de peste 300 de agenți atrage atenția presei că în perchezițiile efectuate în această dimineață de procuratură, nu sunt vizați actualii agenți și managementul companiei. Acțiunile organelor privesc persoanele implicate fraudulos în afacere începând cu anul 2017 și până în august 2019. Sediul de pe Armenească 28 deja de mai mult de o lună este închiriat de altă companie imobiliară , gestionată de Octavian Orheianu și alte persoane, asupra cărora se efectuază aceste investigații”, precizează reprezentanții „Proimobil”.

Anterior, presa a scris că Octavian Orheianu este o persoană din anturajul fostul președinte al PDM Vlad Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram