/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Astăzi se dă votul istoric pentru Brexit. Boris Johnson: „Nu există soluţie mai bună”

missing
19 octombrie 2019, ora 07:43

Premierul britanic Boris Johnson a dat asigurări că „nu a existat o soluţie mai bună” crizei Brexitului decât acordul de ieşire din Uniunea Europeană obţinut la Bruxelles, care urmează să fie supus astăzi unui vot cu reuzultat incert în Parlament.

„Invit toată lumea să-şi imagineze că am reglementat toate acestea şi am respectat voinţa poporului. Vom avea atunci ocazia să mergem înainte”, a afirmat Johnson, citat de Realitatea.net.

Premierul britanic a făcut vineri ultimele eforturi pentru a-i convinge pe deputaţii reticenţi să susţină acordul său privind Brexitul în cursul unui vot istoric pe care urmează să-l dea astăzi.

În timp ce aprobarea Parlamentului britanic rămâne foarte nesigură, premierul conservator s-a angajat pe toate fronturile, invitând deputați, reunindu-şi miniştrii şi dând o serie de interviuri la televiziune pentru a apăra compromisul smuls în extremism Bruxellesului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram