/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Doi cetățeni au ascuns de vameși geci și scule electrice pentru a scăpa de achitarea plăților

missing
19 octombrie 2019, ora 12:45

Au încercat să scape de achitarea plăților vamale și au ascuns marfa nedeclarată. Este cazul a doi indivizi care au tăinuit de oamenii legii scule electrice și geci. Bunurile ascunse și fără acte de proveniență au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal, care cercetează cazul sub toate aspectele legale.

Potrivit vameșilor, în primul caz, în rezultatul verificării trenului de pe ruta „Cernăuți – Larga”, echipa mixtă din cadrul postului vamal Larga a identificat un cetățean al Republicii Moldova.

Gențile acestuia erau ticsite cu geci pentru femei și bărbați, pentru care nu a putut prezenta niciun act confirmativ. În consecință, oamenii legii au întocmit un proces contravențional.

În cel de-al doilea caz, vameșii și polițiștii de frontieră de la postul vamal Criva au fost asistați de patrupedul Poliției de Frontieră, Charly, în depistarea bunurilor. Acestea erau tăinuite într-un microbuz marfar.

Conducătorul auto a ascuns o parte din bunurile transportate ilicit sub garnitură și a refuzat să se supună unor cerințe legale în timpul efectuării controlului vamal, încercând să intimideze, prin acțiunile sale, angajații de la frontieră.

Foto: customs.gov.md

 

Foto: customs.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram