/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO LIVE/ Parlamentul britanic urmează să voteze dacă va aproba sau va respinge acordul privind Brexit

missing
19 octombrie 2019, ora 15:56

Parlamentul de la Londra urmează să voteze astăzi dacă va aproba sau va respinge noul acord agreat de către Uniunea Europeană cu Marea Britanie, un vot ce urmează să decidă modul în care aceasta urmează să iasă din Uniunea Europeană, relatează The Guardian, scrie mediafax.ro.

Totodată, guvernul britanic vrea să se asigure că membrii Parlamentului nu vor susține amendamentul care ar putea amâna votul privind acordul de Brexit negociat de premierul Boris Johnson, a informat astăzi purtătorul de cuvânt al acestuia, relatează Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat că „speră” ca votul să fie unul „plin de însemnătate”, declarând despre noua înţelegere că permite Marii Britanii să „iasă pe deplin” din UE, dar în acelaşi timp să păstreze relaţiile de prietenie și de cooperare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram