/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Declarațiile Maiei Sandu după închiderea secțiilor de vot: „Aceste alegeri s-au desfășurat în condiții bune”

20 octombrie 2019, ora 21:13

„Aceste alegerei s-au desfășurat în condiții bune. Sper că și dumneavoastră împrătășiți această opinie”, s-a adresat cetățenilor prim-ministra Maia Sandu după ce s-au închis urnele de vot. Totuși, șefa cabinetului de miniștri a menționat că au existat și mici excepții.

„Alegerile sunt un exercițiu democratic. Am luptat foarte mult ca să păstrăm democrația și să dăm dovadă de apreciere pentru democrație Aceste alegerei s-au desfășuratîn condiții bune. Sper că și dumneavoastră împrătășiți această opinie, cu mici excepții”, a declarat Maia Sandu într-un briefing de presă la sediul blocului ACUM, la scurt timp după ce s-au închis urnele de vot.

„Dar în linii generale au fost desfășurate în condiții corecte”, a afirmat Maia Sandu.

Totodată, prim-ministra a menționat că blocul ACUM își va continua munca începând de mâine în localitățile unde va fi organizat și turul doi de scrutin.

La scrutinul de astăzi au participat la vot 41,68% din numărul total al alegătorilor. În scurt timp va începe numărarea voturilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram