/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Funcționarii electorali dintr-un sat din Telenești monitorizează alegerile în straie naționale

missing
20 octombrie 2019, ora 15:17

Funcționarii electoral din satul Inești, raionul Telenești, monitorizează desfășurarea alegerilor în haine naționale. Gestul angajaților secției de vot a trezit admirația sătenilor.

Inițiativa a venit din partea secretarei biroului electoral din satul Inești, Natalia Darii. Dânsa spune că a recurs la un astfel de gest pentru a mobiliza alegătorii. Inițiativa secretarei se pare că a fost luată în seamă de către săteni. Astfel, la secția din vot din localitate s-a prezentat și o pereche de tineri însurăţei.

Foto: Natalia Darii

„Bună ziua doamnelor. Doresc să vă fac un compliment. Ați făcut un gest mărinimos și mă bucur că și în ziua alegerilor, dumneavoastră păstrați tradițiile satului Inești. Bravo vouă. Succes în toate”, a spus directoarea Casei de Cultură din localitate.

Discursul directoarei a fost urmat de aplauze din partea celor prezenți în secția de vot.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram