/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 795: Mai multe regiuni, vizate de lovituri cu drone. Kievul neagă retragerea tancurilor Abrams

Liderul PDM a votat: „Am investit foarte multă speranță în faptul ca Chișinăul să aibă un primar gospodar”

missing
20 octombrie 2019, ora 09:23

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că prin votul de astăzi a „investit foarte multă speranță în faptul ca Chișinăul să aibă un primar gospodar, care să aibă grijă de oraș”. Democratul spune că a votat pentru o echipă care să susțină primarul și proiectele investiționale pentru Chișinău.

„Am votat pentru că-mi doresc ca copiii și nepoții mei să trăiască într-un oraș bine amenajat, într-un oraș în care să le placă”, a menționat Filip.

Liderul PDM spune că aceste alegeri au fost precedate de o perioadă lungă de incertitudine și că în capitală ar trebui impusă disciplina.

Pavel Filip este de părere că primarul municipiului Chișinău va fi ales din turul doi, având în vedere numărul mare de candidați la acest scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram