Candidatul Partidului Democrat (PDM) la șefia capitalei a făcut primele declarația după închiderea secțiilor de vot. Vladimir Cebotari este de părere că ar obține rezultate mai bune în capitală dacă anterior formațiunea avea să administreze municipiul Chișinău. Cât ține de alegerile din alte localități din țară, candidatul PDM a declarat că: „pentru fiecare primar democrat care a trecut în primul tur noi deschidem o sticlă de șampanie”. 

„Felicit Chișinăuienii pentru că s-a încheiat primul tur al alegerilor locale. Nu a fost o campanie ușoară. Urmează să respectăm decizia locuitorilor municipiului Chișinău. Tendinţele celor care iese în turul doi în capitală sunt destul de clare. Noi accedem oricum în Consiliul Municipal Chișinău și vom lupta pentru rezolvarea problemelor ce persistă în oraș”, a declarat Vladimir Cebotari.

De asemenea, candidatul democrat a adăugat că „Rezultatul preliminar pentru orașul Chișinău nu este mai jos decât cel din anul 2015. Odată cu introducere datelor din suburbii, rezultatul va crește. Noi niciodată nu am fost la conducerea municipiului Chișinău și nu am avut șansa să demonstrăm ce putem”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!