/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Codreanu a votat „pentru o speranță și pentru încă o șansă”

20 octombrie 2019, ora 12:08

Ruslan Codreanu a votat pentru o speranță și pentru încă o șansă pentru Chișinău. Acesta se arată dezamăgit de alegerile din acest an și precizează că scrutinul de azi ar fi fost „mimat”.

Pentru o speranță și pentru încă o șansă, pentru un oraș frumos, un oraș confortabil, pentru o viață normală în orașul Chișinău”, a spus Codreanu. Nu sunt foarte vesel. De obicei când mergeam la alegeri eram mai entuziasmat, mai încrezător. Astăzi nu pot să zic că sunt foarte vesel. Eu oricum cred că alegerile acestea sunt mimate. Așa cum am spus și anterior, deja regizorul știe ce urmează și toată campania electorală asta ne-a demonstrat până în ultimul moment” 

Întrebat dacă intenționează să mai candideze și la următoarele alegeri, acesta a precizat că nu este sigur, însă a asigurat că în timpul apropiat nu va pleca din Chișinău.

E cale lungă până atunci. Cu siguranță nu îmi fac valiza și nu plec din Chișinău. Aici voi rămâne”, a precizat Ruslan Codreanu.

Ruslan Codreanu a fost exclus din cursa electorală pentru funcția de primar al Chișinăului. Acesta a declarat astăzi că se va adresa la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului și a acuzat CEC-ul și CSJ-ul că au luat decizii politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram