/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Scandal la secția unde a votat Vitalie Voznoi! Observatorii au chemat poliția

missing
20 octombrie 2019, ora 15:02

Scandal la secția de votare numărul 235 din municipiul Chișinău, acolo unde a votat candidatul Partidului Politic ”Partidul Stânga Europeană”. Supărat că nicio instituție media nu a fost prezentă, Vitalie Voznoi a venit însoțit de câțiva colegi care să îl filmeze. Gestul a stârnit nemulțumirea observatorilor, care au chemat poliția.

Vitalie Voznoi s-a prezentat la secția de votare la ora 14:00. Candidatul la fotoliul de primar al capitalei a spus că a ales să voteze la această oră special pentru ca reprezentanții presei să reușească să îl mediatizeze, dar a fost surprins când nimeni nu a venit.

Așa că a decis să intre în secția de votare cu camera de filmat a unui coleg. Pentru că observatorii nu au lăsat persoana cu camera să intre decât până la ușă, Voznoi a smuls-o și s-a filmat singur.

În consecință, observatorii au chemat poliția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram