/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Situație ilară într-un oraș! Candidatul care nu a luat niciun vot

missing
21 octombrie 2019, ora 11:30

În orașul Lipcani din raionul Briceni fotoliul de primar a fost câștigat de candidatul Partidului Socialiștilor, Evghenii Dumenco, care a acumulat 71,52% din voturile cetățenilor care s-au prezentat la urne. La distanță mare s-a clasat pe locul doi Elina Crijevscaia care a candidat independent.

Se atestă o situație ilară în cazul candidatului Partidului Nostru, Anatolii Crîjevschii, care nu a luat niciun vot la scrutin.

 

O altă situație ilară s-a înregistrat în satul Carbalia din Găgăuzia, unde candidatul Partidului Șor, Nicolai Savastin, a luat un singur vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram