/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un tânăr de 17 ani din Dubăsari, ucis în bătaie de doi adolescenți. L-au lăsat să zacă în cimitir

missing
21 octombrie 2019, ora 18:20

Un tânăr de 17 ani din raionul Dubăsari a fost ucis în bătaie de doi adolescenți. Tragedia s-a produs săptămâna trecută după ce victima și cei doi agresori au consumat alcool într-un bar.

Între băieți s-a iscat o ceartă, care a generat în bătaie. Cei doi indivizi au chinuit victima o noapte întreagă, au chemat un taxi, au băgat-o în portbagaj și au plimbat-o prin localitate.

Ulterior, l-au dus pe băiatul de 17 ani snopit în bătaie la cimitir și l-au lăsat între morminte. Victima era încă în viață. Dimineață, a fost descoperit de un tânăr de 16 ani, care a alertat paznicul cimitirului și ambulanța.

”Mă duceam la mormântul surorii mele, când i-am văzut doar picioarele băiatului. Am crezut că e un bețiv. Avea mai multe răni, era plin de sânge, avea echimoze. I-am zis să se ridice, însă nu reacționa deși încă respira”, a spus băiatul.

Victima a fost transportată la spitalul raional, ulterior la Spitalul Clinic Republican, însă nu a mai putut fi salvată.

Cei doi presupuși autori ai crimei au fost reținuți. Aceștia riscă până la 20 de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram