/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ședința CSM a fost din nou amânată. Explicațiile lui Dorel Musteață

22 octombrie 2019, ora 11:44

Ședința Consiliului Superior al Magistraturii a fost din nou amânată, din lipsă de cvorum, așa cum s-a întâmplat pe 17 octombrie.

Victor Micu este în continuare în concediu de boală, așa cum a anunțat săptămâna trecută, iar Ion Postu nu a venit la întrunire, deși vineri a dat asigurări că va fi prezent, a spus președintele interimar al CSM, Dorel Musteață.

Ion Postu nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Precizăm că din componența CSM mai fac parte, din oficiu, procurorul general și președintele Curții Supreme de Justiție. Dumitru Robu nu poate participa la ședință în timp ce deține doar interimatul funcției de procuror general, iar Ion Druță a depus cerere de demisie din funcția de președinte al CSJ-ului, fiind cercetat penal pentru îmbogățire ilicită.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram