/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Trei milioane de euro pentru eliberarea lui Tranga din arest? „Mi s-a transmis prin intermediul avocaților”

missing
23 octombrie 2019, ora 21:08

Omul de afaceri Andrei Tranga afirmă că, în timp ce se afla în arest preventiv, prin intermediul avocaților i s-a transmis că eliberarea lui ar costa trei milioane de euro. „Se zvonea pe la Procuratură”, a spus businessman-ul, invitat la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8. 

Totuși, Tranga spune că nimeni nu i-a propus oficial această „afacere”, doar i s-a spus prin surse:„Mi s-a zis că trei milioane de euro îmi pot rezolva problema. Atunci nu mă gândeam unde vor merge acești bani. Cuvânt în cuvânt mi s-a spus: „Prin Procuratură sunt zvonuri că pentru asta trebuie 3 mln de euro. Oficial, nimeni nu a venit să-mi ceară mâine 3 mln de euro. Nu cunosc multe detalii, poate cineva a inventat asta, dar aceste lucruri nu apar pe loc gol”, a spus Tranga în emisiune.

Andrei Tranga, care este proprietarul unuia dintre cele mai de succes afaceri autohtone din domeniul HORECA, a fost reținut în luna aprilie a acestui an, în urma unui denunț al unui fost partener de afaceri al acestuia Viorel Varzari, care-l acuza că ar fi încercat să-i preia abuziv businessul. La finele lunii august, dosarul acestuia a fost clasat. Explicația procurorilor a fost că lipsește componența infracțiunii.

Vezi și:

/VIDEO/ Tranga spune că i-a propus lui Damir să trimită un „spion” în compania sa, pentru a demonstra că nu are legături cu Caramalac

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram