/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Declarații incendiare! Ceban spune că Năstase l-a propus pe Robu în funcția de procuror general. Cum răspunde liderul PPDA

missing
24 octombrie 2019, ora 23:04

Declarații incendiare la prima dezbatere electorală dintre Ion Ceban și Andrei Năstase. Socialistul a spus că liderul Platformei Da este cel care l-a propus pe Dumitru Robu în funcția de procuror general interimar, din considerente că acesta este finul cumătrei lui Andrei Năstase, judecătoarea Vera Chiranda. 

„Pentru prima dată acuma spun că procurorul interimar care este în funcție este candidatura propusă de domnul Năstase și partidul pe care-l reprezint și este finul cumătrei sale Vera Chiranda”, a declarat Ceban la dezbaterile electorale de la Pro TV Chișinău.

Năstase la rândul său zice că Ceban minte: „Nu l-am propus eu personal, au fost niște candidaturi acolo, preferința mea a fost pentru cel care a avut curajul să intenteze dosar pe numele lui Radețchi. S-au vehiculat niște nume, până la urmă eu am plecat de la acea ședință și ei au fost cei care l-au ales. Este o minciună, un fals pe care doar socialiștii pot să-l emane în spațiul public, preferința mea era altcineva”.

„Repet, eu sunt negociator din partea PSRM și am acceptat-o ca să ajungem la un compromis, dar apoi am aflat că este finul cumătrei sale care este și anchetată în dosarul mitei pentru judecătoare”, a spus în replică Ceban.

Ceban și Năstase se vor duela duminică, 3 noiembrie, pentru a obține funcția de primar de Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram