/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Năstase îi răspunde lui Ceban, după ce l-a amenințat cu judecata: „Este cu adevărat jalnic”

missing
28 octombrie 2019, ora 20:39

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, afirmă că Ion Ceban, contracandidatul său la fotoliul de primar al Chișinăului este disperat și recurge la acțiuni jalnice. Asta a declarat politicianul după ce socialistul l-a atenționat că-l va ataca în judecată, pentru defăimare și va cere despăgubiri morale 41 de mii de euro. Scandalul a pornit după ce Andrei Năstase i-a acuzat pe socialiști că ar fi complicii mafiei imobiliare din capitală.

„Dacă atât poate face Ion Ceban pentru Chișinau înseamnă că este cu adevărat jalnic. În vreme ce eu intentez proces ANRE, dau în judecată o instituție a statului pentru că a majorat nejustificat tarifele la energie pentru oameni, el mă dă în judecată pe mine pentru că spun adevărul. Este pur și simplu disperat, iar disperarea vine din faptul că a înțeles că de această dată ei nu mai pot invalida mandatul pe care-l vor acorda oamenii pentru dreptate și viață mai bună.

Voi ajunge la Primărie și foarte repede voi distruge mafia imobiliară de acolo. Și veți vedea câte ilegalități vor ieși la iveală. Adevărul va fi cunoscut tuturor. Veți vedea că eu și oamenii acestui oraș suntem cei care avem dreptate, nu PSRM, nu Igor Dodon, nu Ion Ceban. Lăsați timpul să-mi măsoare vorbele. În scurt timp, multe vor afla oamenii Chișinăului și ai Moldovei!”, a spus Andrei Năstase.

Ion Ceban a declarat astăzi că Năstase trebuie să fie responsabil de ce spune și l-a amenințat cu judecata. Socialistul intenționează să ceară despăgubiri în valoare de 41 de mii de euro, cât ar costa noua mașină a lui Năstase, iar în cazul în care va obține câștig de cauză promite să doneze banii unei școli auxiliare.

/VIDEO/ Ceban îl va ataca din nou pe Năstase în judecată: De această dată nu voi cere un leu, dar costul noului său „Volvo”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram