/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Unul dintre băieții bătuți în Parcul Catedralei a fost astăzi amenințat

28 octombrie 2019, ora 21:01

Unul dintre cei doi tineri, care au fost bătuți joi seară în Parcul Catedralei, a fost astăzi amenințat. Anton a prezentat mesajele pe care le-a primit pe o rețea socială de la un cunoscut al agresorilor și a povestit într-o intervenție telefonică la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 de ce au fost atacați de acel grup de tineri care i-au bătut crunt.

„Pentru aceste cuvinte vei răspunde. O să fie și Anton pe lângă prietenul său. Bagă seama cu cine vorbești. O să dăm ochii”, acestea au fost amenințările pe care le-a primit tânărul pe Instagram.

Anton a declarat că aceste cuvinte sunt scrise de un „tânăr care crede că banii fac totul”. „Din toate neplăcerile este scos de tatăl său”, a spus băiatul, care nu știe cu exactitate cine este bărbatul – om de afaceri sau vreun funcționar.  „Am încercat să aflu detalii, dar nu am găsit nimic. Dar mulți mi-au spus că tatăl său îl scoate din toate”, a adăugat Anton.

În studioul „Cutiei Negre” se află și Nicolae Crăciun,  tatăl celui de-al doilea tânăr care a fost internat în spital în stare gravă după bătaia din parc. Bărbatul a povestit ce acțiuni a întreprins și ce a reușit să afle de la polițiști  în seara în care a fost bătut fiul său.

Astăzi, Anton a fost la Poliție și a participat la „audieri de recunoaștere”. Acesta l-a recunoscut pe unul dintre agresori, în vârstă de 33 de ani, care ar fi început bătaia din parc.

Potrivit Poliției, din grupul de agresori au făcut parte și doi minori. Deocamdată, este pornită o anchetă penală pentru huliganism, dar faptele ar putea fi recalificate după ce va fi gata expertiza medico-legală, care va stabili gravitatea leziunilor corporale cauzate celor doi tineri bătuți.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram