/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Șeful IGP confirmă! Trei polițiști, suspendați din funcții în cazul tinerilor bătuți în Parcul Catedralei

missing
28 octombrie 2019, ora 12:37

Șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Buiucani, șeful Secției urmărire penală și ofițerul de urmărire penală care s-a ocupat de caz, după ce doi tineri au fost bătuți în Parcul Catedralei, au fost suspendați din funcții. Astăzi, a fost inițiată o anchetă de serviciu, anunță șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție.

Gheorghe Balan a precizat că a fost pornită urmărirea penală pentru huliganism, dar faptele agresorilor ar putea fi recalificate, dacă  expertiza medico-legală va stabili că tinerii au suferit leziuni grave: „În dependență de rezultatele expertizei medico-legale, procurorul va face încadrarea juridică pe alte componente de acțiuni”.

Acesta a precizat că făptașii nu au fost reținuți, pentru că anchetatorul a considerat că nu reprezintă un pericol pentru societate, iar trei dintre agresori sunt minori.

Precizăm că, pe 24 octombrie, doi tineri au fost bătuți în Parcul Catedralei de șapte indivizi, pentru că aceștia ar fi refuzat să le dea bicicletele cu care se plimbau. Unul dintre băieții bătuți a ajuns ulterior la spital în stare gravă, fiind internat la terapie intensivă.

/VIDEO/ Momentul în care cei doi tineri au fost snopiți în bătăi în Parcul Catedralei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram