/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Avocatul Vladislav Roșca, despre anunțarea în căutare internațională a lui Vlad Plahotniuc

missing
29 octombrie 2019, ora 14:21

Avocatul Vladislav Roșca, cel care la momentul dispunerii măsurii de arest în privința lui Vlad Plahotniuc spunea că procurorii nu au adunat suficiente probe, consideră că nu există temei ca clientul său să fie anunțat în căutare internațională.

”Eu și azi consider că nu există temei dar există hotărârea instanței care spune contrariul”, a precizat Roșca pentru TV 8.

Cât despre posibilitatea revenirii fostului lider democrat în țară, avocatul spune în continuare că nu cunoaște nimic, într-ucât s-ar afla în vacanță.

”Eu sunt în vacanță în România și nu cunosc multe circumstanțe”, a menționat Vladislav Roșca.

Amintim că pe 11 octombrie, magistrații Judecătorii Ciocana au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ex-liderului Partidului Democrat Vlad Plahotniuc. Vladislav Roșca a cerut în aceeași zi amânarea audierilor cu trei săptămâni pentru că în acest răstimp cu siguranță Plahotniuc nu va fi în Moldova: „Anume din aceste considerente am solicitat amânarea cu trei săptămâni, ce va fi mai departe, nu cunosc”, a precizat Vlad Roșca.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram