/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Bărbatul care a ucis trei tineri la Mereșeni, apoi a dat foc casei în care erau cadavrele, CONDAMNAT la 20 de ani închisoare

30 octombrie 2019, ora 16:14

Bărbatul care în urmă cu un an a ucis cu toporul trei tineri din Mereșeni, apoi a dat foc casei în care se aflau cadavrele, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Judecătorii Hâncești. Procurorii, care au cerut detenție pe viață, vor contesta hotărârea în instanța superioară.

crimă a avut loc pe 25 noiembrie 2018, la miezul nopţii. În acea noapte Poliţia a fost sesizată că în satul Mereşeni arde o casă.

După ce pompierii au stins focul, în locuinţă au fost depistate cadavrele a doi minori de 15 şi, respectiv, 17 ani. La fel, a fost depistat şi un tânăr de 18 ani, cu leziuni cranio-cerebrale, cauzate de un obiect dur contondent, ultimul fiind internat în stare gravă la spitalul din Hânceşti, unde a decedat, peste câteva zile.

În timpul cercetării s-a stabilit că, de la domiciliu au dispărut telefoanele mobile ale victimelor şi un topor. Ulterior, oamenii legii a identificat şi reţinut presupusul făptuitor – un locuitor al satului Caracui, în vârstă de 23 de ani.

Urmare a percheziţiei efectuate la domiciliu acestuia, au fost predate benevol telefoanele mobile ale victimelor, concomitent, fiind depistat şi ridicat toporul, cu care s-ar fi comis această crimă.

Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul şi-a recunoscut integral vina, declarând că, făcuse cunoştinţă victimele prin intermediul reţelelor de socializare, după care s-au înţeles să se întâlnească pe 24 noiembrie 2018, acasă la una dintre acestea, în satul Mereşeni, unde s-au distrat şi servit băuturi spirtoase. În urma unor neînţelegeri, între ei s-a iscat un conflict, inculpatul le-a aplicat celor trei victime câteva lovituri de topor în regiunea capului, după care a incendiat casa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram