/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Incendiu puternic în scara unui bloc de la Buiucani! 70 de persoane evacuate, cinci dintre care au ajuns la spital

missing
31 octombrie 2019, ora 09:37

Cinci persoane au ajuns la spital după ce un incendiu a izbucnit noaptea trecută în scara unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon și s-au ales cu arsuri.

Focul a izbucnit în jurul orei 02:00 noaptea la parter, în scara unui cămin cu cinci etaje de pe strada Ion Pelivan. Patru echipaje de pompieri și salvatori au intervenit la fața locului. 70 de persoane au fost evacuate din scara blocului inundată de fum.

De asemenea, trei persoane care au rămas blocate în apartamentele de la etajul trei, au fost evacuate în urma intervenției salvatorilor cu autoscara.

Flăcările au distrus mai multe bunuri materiale păstrate în scara căminului și parțial un perete.

Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram