Slusari acuză PDM că ar corupe consilierii locali pentru formarea unor majorități: „Locuri în închisori sunt”

31 octombrie 2019, ora 13:35

Reprezentanții Partidului Democrat încearcă să corupă consilierii din raioane pentru formarea unor majorități în consiliile locale, acuză deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari.

Acesta îi atenționează pe democrați că adună probe împotriva lor, care vor fi prezentate organelor de anchetă.

„Democrații din mai multe raioane recurg la metode tradiționale și banale de asigurare a majorității – coruperea consilierilor. Acești oameni nu se uită în calendar și încurcă anii 2015-2016 cu 2019. Reprezentanții noștrii deja sunt înarmați cu dictofoane. Locuri în închisori sunt”, scrie Alexandru Slusari pe „Facebok”.

Deputatul nu a precizat despre ce localități este vorba.

Ieri-seară, în cadrul unei emisiuni televizate, președintele Igor Dodon a declarat că PSRM și Blocul ACUM au convenit să creeze coaliții în 25 de consilii raionale, pentru alegerea președinților de raion.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram