/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Igor Dodon, despre rezultatele din Chișinău: „Locuitorii Chișinăului și-au luat orașul înapoi prin votul de ieri”

04 noiembrie 2019, ora 08:25

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu o reacție, după ce Ion Ceban a câștigat Primăria Chișinău. Șeful statului a felicitat chișinăuienii pentru rezultatul obținut și spune că, de azi înainte, capitala va fi mai curată și fără miros insuportabil.

Locuitorii Chișinăului și-au luat orașul înapoi prin votul de ieri, au rupt acel cerc vicios care de atâția ani a ținut captiv orașul nostru în mâna unor politicieni iresponsabili și a geopoliticii false. Pentru acest lucru îi felicit pe chișinăuieni, ei sunt adevărații câștigători ai acestor alegeri!… Votul cetățenilor pentru Chișinău îl obligă pe noul primar ales, Ion Ceban, să fie un primar al tuturor, indiferent de preferințe politice.

Noul primar ales și PSRM, partidul cu cel mai mare număr de mandate din Consiliul Municipal, au în față o sarcină foarte clară, să acorde prioritate problemelor semnalate de cetățeni: să facă drumuri, să facă curățenie în oraș, sa ne scape în sfârșit de mirosurile insuportabile și să redea frumusețea acestui măreț oraș. Pentru acest lucru este necesar de făcut chiar în această săptămână o coaliție cu ACUM în Consiliul Municipal și începută munca”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la alegerile locale din Chișinău, a câștigat fotoliul de primar al capitalei, cu un rezultat de 52,39%. La rândul său, Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM, a obținut un rezultat de 47,61%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram