/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Motivul pentru care, în opinia lui Mihai Ghimpu, Andrei Năstase a pierdut alegerile de la Chișinău

missing
04 noiembrie 2019, ora 08:17

Mihai Ghimpu are o explicație pentru faptul că Andrei Năstase a pierdut anul acesta în fața lui Ion Ceban. În opinia fostului președinte al Partidului Liberal, anul trecut, Năstase a învins pentru că Blocul ACUM era în opoziție, în timp ce înfrângerea de anul acesta ar avea la bază alianța cu socialiștii. 

”Unii nu înțeleg, cum de anul trecut Năstase a câștigat în fața lui Ion Ceban, iar anul acesta a pierdut?… Răspunsul e simplu: Năstase și blocul ACUM anul trecut erau în opoziție și nu erau în Alianță cu socialiștii! Anul acesta, Năstase și Maia Sandu guvernează Republica împreună cu socialiștii lui Dodon și asta se datorează lui A. Năstase și Maiei Sandu!!!”, este de părere Mihai Ghimpu.

Mai mult, Ghimpu consideră că Năstase nici nu trebuia să candideze la funcția de primar.

”Alianța cu socialiștii este motivul pierderii capitalei și lucrul acesta era clar de la bun început. De aceea, Năstase nu trebuia să candideze, vinovat este doar el și nu altcineva…
Am spus de la bun început, că dacă Năstase iese în turul doi, Ion Ceban devine primar. Ați mers cu Năstase, ACUM pupați-l pe Ivan, scuzată să-mi fie vorba!
Cedarea Capitalei socialiștilor pro-ruși – iată aceasta, Andrei, înseamnă trădare!”, a spus Mihai Ghimpu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram