/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

ACUM nu acceptă o coaliție cu PSRM în CMC. Refuză și funcțiile de viceprimar și pretor, propuse de Ion Ceban

missing
05 noiembrie 2019, ora 10:54

Blocul ACUM nu va face nicio coaliție cu PSRM în CMC. Totodată, refuză funcțiile de viceprimar și cele de pretor, propuse anterior de Ion Ceban. Declarațiile au fost făcute de liderul Platformei DA, fost candidat la fotoliul de primar de Chișinău, Andrei Năstase.

”Nu formalizarea unei coaliții este importantă, ci proiecte și măsuri concrete care să aducă valoare adăugată în viața locuitorilor Chișinăului și suburbiilor. Vom pune realmente umărul la rezolvarea problemelor cu care se confruntă zi de zi cetățenii. Nu facem coaliții politice de dragul funcțiilor. Reiterez cu această ocazie promisiunea făcut în trecut că indiferent unde mă voi afla, orice funcție voi deține voi ajuta cu tot ce voi putea capitala noastră și suburbiile”, a declarat Andrei Năstase într-o conferință de presă.

”Noi nu acceptăm această ofertă. Noi suntem consecvenți, a fost o luptă politică, este primar ales, el (n.r. Ion Ceban) trebuie să își asume actul de guvernare, să fie transpuse toate desenele animate în viață, să fie identificate surse de finanțare pentru toate acest proiect. Noi vom susține toate proiectele bune. Vom veni și noi cu proiecte bune, vom fi în opoziție constructivă. Actul de guvernare alături de echipa socialiștilor pentru noi e exclus”, a adăugat vicepreședinte Platforma DA.

În urma celor două tururi ale alegerilor locale generale, Blocul ACUM a câștigat în jur de 170 de primării.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram