/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Andrei Năstase își recunoaște înfrângerea și anunță că revine în fotoliul de ministru de Interne

missing
05 noiembrie 2019, ora 09:28

A doua zi după turul doi de scrutin local, Andrei Năstase, cel care a pierdut fotoliul de primar de Chișinău, în favoarea socialistului Ion Ceban, a organizat o conferință de presă în care și-a recunoscut public înfrângerea. Năstase a anunțat că va reveni în fotoliul de ministru de Interne.

Acesta l-a felicitat pe Ion Ceban pentru victoria obținută, urându-i succes în îndeplinirea programului electoral. De asemenea, a dat asigurări că consilierii din patea Blocului ACUM vor susține ”orice proiect în beneficiul chișinăuienilor”.

”Îmi asum acest rezultat care trebuie privit în complexitatea sa de la întârzierea de măsuri drastice de reformare a audiovizualului, a sistemului de drept și inerentele erori ale actului de guvernare, până la boicotarea scrutinului de unele segmente electorale. Rezultatul reprezintă și un semnal venit dinspre oameni care așteaptă de la noua guvernare și de la Blocul ACUM intensificarea luptei pentru reclădirea democrației și a statului de drept”, a declarat Andrei Năstase.

Andrei Năstase a pierdut fotoliul de primar în turul doi de scrutin electoral desfășurat duminică, 3 noiembrie, cu un scor de 47,61%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram