/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Percheziții pe mai multe adrese din capitală, în dosarul cu privire la achiziționarea celor 31 de autobuze ISUZU

missing
05 noiembrie 2019, ora 09:12

UPDATE: Percheziții se fac și în biroul șefului Parcului Urban de Autobuze Vitalie Copaci.

În acest clipe, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală al IGP în comun cu procurorii PCCOCS efectuează percheziții pe mai multe adrese din Chișinău. Acțiunile au loc în dosarul cu privire la achiziţioarea a celor 31 de autobuze ISUZU de către Parcul Urban de Autobuze din municipiul Chişinău.

Descinderi au loc la Parcul Urban de Autobuze, dar și la domiciliile mai multor funcționari de la primărie.

Între timp, fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a postat un mesaj pe Facebook prin care susține că a primit mai multe apeluri și mesaje în care este întrebat dacă și la el acasă se fac percheziții, lucru pe care îl infirmă public.

Amintim că Direcția Generală Urmărire Penală a Inspectoratului General de Poliție (IGP) a pornit un dosar penal pe faptul procurării celor 31 de autobuze ISUZU din off-shore, de către autoritățile municipale din Chișinău, în luna februarie a acestui an.

Autobuzele au fost cumpărate în perioada în care primar interimar era Ruslan Codreanu. Acesta susține că pornirea urmăririi penale pe acest caz este un instrument de presiune, folosit de potențialii săi contracandidați în perioada electorală. Fostul primar interimar mai spune că nu a fost membru al grupului de lucru și nu a participat la elaborarea caietului de sarcini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram