/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce spune deputatul Vitiuc despre o posibilă plecare a sa din fracțiunea PDM

missing
06 noiembrie 2019, ora 16:38

Deputatul democrat Vladimir Vitiuc a comentat zvonul potrivit căruia ar urma să părăsească fracțiunea Partidului Democrat, împreună cu alți parlamentari din PDM. Deputatul neagă că ar avea astfel de intenții.

„Nu este adevărat. Nu am astfel de intenții. Nu este prima și ultima informație eronată care apare. Vă spun cu încredere că este deducție și jocul cuiva”, a declarat Vitiuc pentru TV8.

Și deputatul Vladimir Cebotari susține că informația nu este adevărată și la partid nu se cunoaște despre plecarea unor colegi din fracțiune.

„Cineva încearcă să creeze presiuni și să provoace”, a comentat Cebotari.

Tribuna.md a scris că un grup de zece deputați din PDM intenționează să părăsească partidul, mizând pe o eventuală reformatare a coaliţiei de guvernare și sperând să se alipească de cei care vor constitui un nou Guvern.

SURSE! Lista deputaților democrați care intenționează să plece din fracțiunea parlamentară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram