/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Polițistul care a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier acum câteva zile, concediat

missing
06 noiembrie 2019, ora 12:59

Poliţistul, care acum patru zile, a urcat la volan în stare de ebrietate, a fost concediat și i-a fost ridicată legitimația de srviciu. Acesta a fost demis din funcția de polițist prin ordinul șefului interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Balan.

În urma anchetei de serviciu, inițiată de Inspectoratul General al Poliției, s-a constatat că, ofițerul superior de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana, la 2 noiembrie curent, a condus mașina de marcă „Nissan Micra” în stare de ebrietate alcoolică, în uniformă de serviciu și a produs un accident rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram