/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Igor Dodon, convins că Guvernul Sandu va cădea. „Vă dau 90% ”

07 noiembrie 2019, ora 20:53

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este convins că Guvernul Sandu va cădea. Dodon susține că actualul Cabinet de miniștri a intrat într-o poziție „de colț” de unde execută doar mișcări greșite.

„Guvernul Sandu a nimerit într-un zugzwang politic din proprie inițiativă, s-au băgat într-un colț și de acolo fac doar mișcări greșite. Eu vă dau 90% că Guvernul Sandu cade”, a spus Igor Dodon în această seară la „Puterea a Patra” de la „N4”.

Șeful statului a mai declarat că atât el, cât și socialiștii vor insista pe ideea retragerii inițiativei de asumare a răspunderii Guvernului pentru Legea Procuraturii.

„Vrem să revenim la situația normală de ieri dimineață. Nu le-a plăcut concursul, să facă altul. Dacă vor să modifice legea, să stăm să discutăm. Doar suntem parteneri, nu?”, a subliniat președintele Igor Dodon.

Totodată, Dodon a mai declarat că PSRM a pregătit o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, după ce PDM și-a retras-o.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram