/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Percheziții în sudul țării: Doi bărbați, reținuți după ce din casele lor au fost ridicate droguri și muniții

missing
07 noiembrie 2019, ora 09:40

Un bărbat de 29 de ani și altul de 54 de ani din raionul Cahul au fost reținuți fiind bănuiți că ar fi plantat pe mai multe terenuri plante de cânepă cu scopul de a le comercializa.

Ofițerii de investigație ai Direcției Combaterea Crimelor Grave și cei de la PCCOCS au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, după ce au obținut informația unul dintre indivizi intenționează să transporte o cantitate de droguri pentru comercializare.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat o armă de foc deținută ilegal, zeci de cartușe, plante de cânepă uscate, pregătite pentru comercializare și 8 kg de marijuana. Dacă ar fi vândut drogurile, suspecții ar fi obținut un profit de peste 300 de mii de lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram