/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Sandu: Dacă Guvernul va fi demis, este un semn clar că se încearcă din nou capturarea statului

07 noiembrie 2019, ora 22:36

Prim-ministra Maia Sandu este de părere că prin intenția de a da jos Cabinetul de Miniștri se vrea, de fapt, din nou, capturarea statului. Aceasta zice că acum totul este în mâinile socialiștilor și aceștia vor demonstra prin deciziile pe care le vor lua în următoarele ore care le sunt adevăratele intenții.

„Dacă guvernul va fi demis, este un semnal clar că se încearcă din nou capturarea statului (…). Decizia este pe masa lor acum, noi vom merge și vom discuta, dar trebuie să existe un angajament autentic de a face ordine”, a spus Sandu la emisiunea „În PROfunzime” de la PRO TV.

Mâine, șeful statului a stabilit întrevederi cu deputații din fracțiunile PSRM, PAS și Platforma DA, după ce ieri, Guvernul și-a asumat răspundere pentru modificarea Legii Procuraturii. Președintele țării, care se declară lider informal al socialiștilor, spune că, în cazul în care Executivul nu-și va retrage proiectul până mâine, la ora 15.00, atunci Guvernul ar putea să fie demis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram