/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Transportatorii și-au reluat protestele! Aceștia au ajuns în fața Guvernului, unde scandează ”Îl vrem pe Brînzan”

07 noiembrie 2019, ora 13:16

UPDATE 3: Un polițist a ieșit în fața protestatarilor și i-a anunțat că ministrul Vadim Brînzan nu se află în birou. Iar trei dintre protestatari au intrat în clădirea Guvernului pentru a lăsa petiția cu solicitările lor.

UPDATE 2: Protestatarii spun că vor ieși mâine la ora 10:00 în fața Guvernului, pentru a-și continua protestul în mod pașnic.

Oamenii își doresc să le fie recalculate impozitele. „Nu am lucrat trei luni, nu plătim impozitele”, a spus un protestatar.

UPDATE 1: Protestatarii amenință că mâine vor veni cu tot cu camioane în fața clădirii Guvernului. „Așa vom fi auziți”, spun oamenii.

„El nu cunoaște domeniul, de asta nici nu iese”, a spus alt transportator.

Transportatorii și-au reluat protestele. Aceștia și-au scos și azi camioanele în stradă, cu care au mers în coloană prin oraș.

În aceste clipe, ei se află în fața Guvernului și cer ca ministrul Economiei, Vadim Brînzan și premierul Maia Sandu să iasă să îi asculte.

”Îl vrem pe Brînzan” și ”Jos Brînzan”, scandează oamenii, care mai spun că dacă nu vor fi auziți, intenționează să blocheze drumurile.

Deocamdată, niciun oficial de la Guvern nu a ieșit să stea de vorbă cu transportatorii.

Un protest similar a avut loc și vineri. Atunci, transportatorii au protestat la Chișinău, dar și în nordul țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram