/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Va cădea sau nu Guvernul Sandu? Ce spun Sîrbu, Alaiba și Novac

07 noiembrie 2019, ora 22:21

În timp ce unii deputați sunt convinși că Guvernul Sandu ar putea să cadă în cel mai scurt timp, alții sunt siguri că acest lucru nu se va întâmpla. Cel puțin asta se înțelege din răspunsurile oferite de la deputații Dumitru Alaiba din fracțiunea PAS, Grigore Novac de la PSRM și Sergiu Sîrbu de la PDM.

„Cetățenii merită un guvern mai bun. Să vedem. Partidul Democrat este gata să pună umărul la dat jos Guvernul”, a spus Sîrbu.

Nu exista motiv să se meargă pe această cale. Dacă va triumfa legea și bunul simț, atunci nu cade. Dar mai degrabă da, decât nu”, a răspuns Grigore Novac.

De partea cealaltă, deputatul Dumitru Alaiba a precizat ferm că nu crede ca Guverul Sandu să cadă.

Întrebările au fost adresate în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, în contextul în care ieri, Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru o nouă modificare a Legii Procuraturii.

Igor Dodon a declarat astăzi că, în cazul în care până mâine, la ora 15.00, la care este planificată ședința plenară a Parlamentului, Guvernul nu-și va retrage proiectul, Executivul riscă să fie demis.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram