/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Mesajul ambasadorului UE, Peter Michalko: Vom continua să oferim sprijin în schimbul reformelor

missing
08 noiembrie 2019, ora 15:07

Și ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko a transmis un mesaj clasei politice de la Chișinău. ”Sprijinim eforturile premierului Maia Sandu, ale președintelui Igor Dodon și coaliției de guvernare de a depăși actualul impas politic”, susține oficialul european.

”Reformele vitale pentru dezvoltarea democratică a Republicii Moldova au fost amânate prea mult timp”, potrivit lui Peter Michalko.

La fel ca și ambasadorul SUA, cel al UE cere liderilor politici de la Chișinău să ajungă cât mai curând la un consens.

Totodată, Ambasada SUA solicită liderilor politici de la Chișinău să identifice o soluție în mod urgent.

”Vom continua să oferim sprijinul nostru în schimbul unor reforme clare în conformitate cu Acordul de asociere UE – Republica Moldova”, menționează ambasadorul UE, Peter Michalko.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram