/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ultima oră! Socialiștii înaintează moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu

missing
08 noiembrie 2019, ora 15:19

Socialiștii înaintează moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu. Textul moțiunii este citi de către deputatul Vasile Bolea din fracțiunea PSRM. Acesta declară că socialiștii sunt nemulțumiți de activitatea Guvernului și îndeosebi de faptul că Executivul nu s-a consultat cu partenerii din PSRM și nu a cerut opinia Comisiei de la Veneția cu privire la modificarea Legii procuraturii.

„Noul proiect de lege asumat de Guvern, agravează și mai mult situația din domeniul justiției”, a declarat Bolea de la tribuna Parlamentului.

„Cerem demiterea Guvernului prin vot afirmativ acordat”, a declarat deputatul Vasile Bolea.

Comisia Juridică Numiri și Imunități se va întruni în următoarele zile în ședință, pentru a pune în discuție moțiunea de cenzură. În decurs de 72 de ore, Parlamentul trebuie să se adune într-o nouă ședință pentru a supune votului moțiunea înaintată de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram