/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Slusari: Dodon are ocazia să demonstreze că nu este „Plahotniuc 2”

missing
08 noiembrie 2019, ora 12:25

Vicepreședintele Parlamentului din partea fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, spune că șeful statului Igor Dodon are acum ocazia să demonstreze că nu este un „Plahotniuc 2”. Acesta a făcut declarațiile în contextul cutremurului din majoritatea parlamentară, legat de proiectul de modificare a Legii procuraturii prin asumare de răspundere de către Guvern, pentru care Igor Dodon și fracțiunea PSRM din Parlament cer să fie retras. 

„Suntem gata să păstrăm această majoritate parlamentară, dar nu cu orice preț (…). Aceasta este propunerea noastră, mingea este pe terenul socialiștilor”, a spus Alexandru Slusari, în cadrul unei conferințe de presă.

La rândul său, deputatul din fracțiunea PAS Blocul ACUM Igor Grosu zice că scopul reprezentanților blocului nu este să se mențină la putere cu orice preț de aceea vor sta pe poziții până la final.

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram