/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Un deputat din România a venit în Parlamentul de la Chișinău: „Sper să cadă Guvernul Sandu”

missing
08 noiembrie 2019, ora 10:58

Moldoveanul Constantin Codreanu, ales deputat în Parlamentul României în 2016, a fost surprins astăzi la Parlamentul de la Chișinău. Politicianul afirmă că a venit  să invite deputații care dețin cetățenia română să meargă la vot pentru a alege președintele României.

„Sunt la Chișinău pentru a invita oamenii la alegeri și la Parlament am venit cu același scop: pentru a invita deputații cu cetățenia României să meargă la alegeri”, le-a spus Codreanu jurnaliștilor.

Deputatul român a fost întrebat dacă se așteaptă la demisia Guvernului de la Chișinău, existând riscul ca astăzi socialiștii să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

„Acest Guvern trebuie să cadă. Eu sper să cadă, pentru că este o alianță nefirească, pe care nu o înțelegem la București și care nu ajută la viitorul R. Moldova”, a comentat deputatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram