/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vor susține sau nu democrații moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu? Ce spune Filip

missing
08 noiembrie 2019, ora 15:22

Partidul Democrat din Moldova se va convoca în cadrul fracțiunii, unde va decide dacă va susține sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, imediat după ce aceasta va fi înaintată. Declarația a fost făcută de liderul democrat Pavel Filip, înainte de ședința Parlamentului.

”Nu am văzut încă să fie înaintată o asemenea moțiune și este și firesc pentru că trebuie întâi să fie prezentată asumarea răspunderii. Dacă va fi înaintă o asemenea moțiune, noi ne vom în componența fracțiunii Partidului Democrat și nu numai, probabil va fi nevoie și de o discuție în cadrul organelor statutare ale PDM pentru a lua o decizie ce vom face: vom vota sau nu”, a spus Pavel Filip.

Democratul a mai declarat că PDM nu poartă niciun fel de discuții nici PSRM, nici cu ACUM.

”Partidul Democrat își are agenda sa proprie pe care o urmează”, a menționat Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram