/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO VIDEO UPDATE/ Șoferul care a primit o lecție de la angajații serviciului de salubritate și-a scos mașina din „parcare”

missing
09 noiembrie 2019, ora 10:29

UPDATE: 10:29 Șoferul nedisciplinat care a primit o lecție de la angajații serviciului de salubritate și-a scos mașina din „parcare”.

Din imaginile video se vede cum acesta ferește tomberoanele pentru a putea ieși.

UPDATE: 09:41 Câțiva angajați ai serviciului de salubritate au decis să-i ofere o lecţie unui șofer care a parcat aiurea în fața unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei.

Conducătorul auto a demonstrat cât de „profesionist” este, parcându-și mașina într-un loc interzis, împedicând astfel ca angajații de la salubriutate să poată colecta gunoiul.

Astfel, după ce angajații au găsit o ieșire din situație și au colectat, totuși gunoiul, au aranjat tomberoanele asfel încât șoferul să nu poată ieși din „parcare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram