/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Se anunță protest în diasporă. Moldovenii stabiliți în Italia vor ieși în stradă pentru a susține Guvernul Sandu

missing
09 noiembrie 2019, ora 13:52

Mai mulți moldoveni stabiliți în Italia vor ieși în stradă pentru a protesta în susținerea Guvenului Sandu. 

Conaționalii noștri spun că vor ca noul procuror să fie ales de către premier și doresc ca acesta să fie integru, „să nu fie supus șantajului, și controlului politic”.

Noi, cei din diaporă nu putem și nu avem dreptul să rămânem indiferenți. De aceea, mâine, vă invităm să avem o manifestație de susținere a Guvernului Maiei Sandu, să avem o manifestație de susținere a efortului pe care îl face Blocul ACUM în vedrea identificării unui candidat idependent la funcția de procuror, care să nu fie supus șantajului, să nu fie controlat politic cum era înainte la noi în țară” a spus Iurie Lozinschi, moldovean stabilit peste hotare.

Amintim că ședința Parlamentului de ieri s-a finalizat cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Parlamentul se va aduna într-o nouă ședință plenară în decurs de 72 de ore, pentru a supune votului subiectul legat de demiterea Cabinetului de miniștri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram