/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accidentul în lanț de la Chirsova ar fi fost provocat de un tânăr din Chișinău. Există persoane rănite

10 noiembrie 2019, ora 17:04

Accidentul de la amiază, produs în apropiere de localitatea Chirsova din UTA Găgăuzia, ar fi fost provocat de un șofer din Chișinău, care era la volanul unui automobil de marcă Audi, arată datele preliminare ale poliției locale.

Accidentul s-a produs către ora 12. Șoferul automobilului Audi a tamponat din spate un autoturist de model Opel Vectra, condus de un bărbat de 44 de ani din Comrat. Cel din urmă staționa la semaforul instalat temporar pe M3, unde au loc lucrări de reparație a carosabilului. În fața autoturismului ciocnit se afla un Volkswagen Golf, condus de un bărbat de 56 de ani, din Congaz. Volkswagenul a fost tamponat la rândul său de Opel.

În urma impactului au ajuns la spital cu diferite traumatisme pasagerii care se aflau în Audi.

Poliția locală cercetează toate circumstanțele producerii accidentului în lanț.

Foto: IP UTA Găgăuzia

Foto: IP UTA Găgăuzia

Foto: IP UTA Găgăuzia

Foto: IP UTA Găgăuzia

Foto: IP UTA Găgăuzia

Foto: IP UTA Găgăuzia

Foto: IP UTA Găgăuzia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram